Drie Covid-19-vaccins hebben goedkeuring van de Thaise FDA ontvangen, drie andere vaccins zijn in behandeling

~DENKT ALEER GIJ DOENDE ZIJT EN DOENDE DENKT DAN NOG~
(Guido Gezelle, maak een plan alvorens ergens aan te beginnen, en stel tijdens de activiteit het plan bij indien nodig)

BANGKOK:- De Food and Drug Administration (FDA) heeft tot dusver drie Covid-19-vaccins goedgekeurd voor gebruik in Thailand, terwijl nog drie bedrijven mzich aan het registreren zijn, zei FDA-secretaris-generaal Dr. Phaisan Dankhum maandag.

“De vaccins die zijn goedgekeurd zijn AstraZeneca dat wordt geïmporteerd door AstraZeneca (Thailand) Ltd en in eigen land wordt geproduceerd door Siam Bioscience Ltd;  CoronaVac of Sinovac, die wordt geïmporteerd door de Farmaceutische Overheidsorganisatie (GPO);  en het Johnson & Johnson-vaccin dat wordt geïmporteerd door Janssen-Cilag Ltd, ”zei hij.

“De FDA keurt momenteel het Moderna-vaccin goed, dat zal worden geïmporteerd door Zuellig Pharma, die al alle registratiedocumenten voor gebruik van het vaccin in Thailand heeft ingediend”, voegde hij eraan toe.  

“Ondertussen hebben nog twee bedrijven de registratiedocumenten ingediend, maar niet alle, namelijk Bio Genetech Ltd die het Covaxin-vaccin zal importeren en Kingen Biotech Ltd die het Sputnik V-vaccin zal importeren”, voegde hij eraan toe.

Khun Phaisan voegde eraan toe dat het de FDA gewoonlijk 30 dagen kostte om het goedkeuringsproces af te ronden nadat alle documenten waren ingediend.

“De FDA zal de kwaliteit, werkzaamheid en veiligheid van de Covid-19-vaccins zorgvuldig overwegen om ervoor te zorgen dat ze zo snel mogelijk in Thailand kunnen worden gebruikt en daarbij de internationale normen voor vaccingoedkeuring volgen,” zei hij.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!