Doerian verkoopster in Pattaya brengt de “koning van het Thaise fruit” tegen betaalbare prijzen aan de man voor mensen met een laag inkomen

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Fruitverkoper, Khun Sawitree Maratsa brengt de echte Monthong Durians uit Rayong vanuit haar pick-uptruck op Thepprasit Road tegenover de Chang (olifanten) markt aan de man.

Tijdens deze erbarmelijke tijden en dezececonomische crisis draagt ​​iedereen in Pattaya zijn steentje bij, ook de kleine voedsel- en fruitverkopers, doen dit om de financiële moeilijkheden van Jan met de Pet te verlichten.

Een van personen is Khun Sawitree Maratsa alias “Ou” een fruit verkoopster op zoals geschreven de Thepprasit Road in Jomtien.

Een paar dagen geleden reed “Snelle Jelle” onze plaatselijke reporter haar pick-up truck voorbij en zag een bord op stapel doerians liggen dat de prijs slechts 100 baht per kg bedroeg.  Hij stopte om de vriendelijke dame te vragen waarom ze de doerians voor slechts 100 baht per kilo verkocht, terwijl de normale prijs voor deze gewaardeerde doerians minstens 130-150 baht per kilo is.

Khun Sawitree zei dat ze niet probeerde de prijs van andere fruitverkopers te ondermijnen, maar ze realiseerde zich dat mensen tegenwoordig niet veel geld hebben en de prijs van een goede Monthong durian niet kunnen betalen.

Ze vertelde dat ze wilde dat zoveel mogelijk mensen plezier konden beleven aan het eten van hun favoriete seizoensfruit.

Khun Sawitree geeft toe dat haar doerians er misschien niet zo mooi uitzien als de duurdere, maar ze verzekert haar klanten dat ze echte Monthong zijn en dat ze echt heerlijk zijn.

Snelle Jelle proefde de durian en het was inderdaad erg aromatisch en heerlijk, zoals beweerd werd.

Khun Sawitree nodigt alle durianliefhebbers uit om langs haar pick-upwinkel te komen en de koning van het fruit zelf te proeven, ze staat daar elke dag van ’s ochtends tot’ s avonds of totdat de doerians uitverkocht zijn.

Olleke Bolleke in Pattaya

Illustraties: The Pattayamail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!