Dode en gewonde bij ongeluk met zes voertuigen

~DE DOOD KENT GEEN LIEVE KINDEREN~
(Iedereen is gelijk wat de dood betreft)

Si Racha:- Dode en gewonde bij een ongeval met zes auto’s in Si Racha, waarbij een supermarkt en noedelkraaam zwaar werden beschadigd.

De reddingswerkers gingen af op een melding op 8 maart over een zware ongeval op de Si Racha Hoopbon Road in het subdistrict Nong Kham. Bij het incident verloor een grote vrachtwagen met aanhanger de controle, kantelde en blokkeerde de weg, waardoor ten minste vijf andere voertuigen in botsing kwamen, waarbij een van hen een noedelrestaurant aan puin reed en de ander een supermarkt.

Een van de voertuigen raakte een vrouwelijke gast van het noedelrestaurant.

De ​​omgevallen vrachtwagen met aanhanger blokkeerde het verkeer in alle richtingen. De vrachtwagenchauffeur, de heer Adithep Buranpai, 41, overleedt in de cabine van de vrachtwagen, zonder duidelijke verwondingen overigens.

Een andere vrouw, 54, wiens naam op verzoek niet wordt genoemd, at noedels in het restaurant dat door de vrachtwagen werd geraakt, en had hoofd- en voetletsel opgelopen. Ze werd voor medische hulp naar het ziekenhuis overgebracht.

Vijf andere voertuigen, een supermarkt en een noedelrestaurant werden beschadigd. De chauffeurs van de andere voertuigen liepen nauwelijks verwondingen op en sloegen medische hulp af.

De politie van Si Racha onderzoekt de oorzaak van het ongeval, aangezien verklaringen van omstanders en chauffeurs tegenstrijdig waren over het incident.

Het kostte het reddingspersoneel enkele uren om het wrak op te ruimen en het verkeer weer op gang te brengen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pure Yiang Tai Si Racha
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!