Gezondheidsdienst Bangkok tast in het duister omtrent de indentiteit van een man die door onbekende oorzaak stierf

~IN HET DUISTER TASTEN~
(Er niets over weten, geen aanknopingspunten vinden)

BANGKOK:- De Thaise gezondheidsautoriteiten onderzoeken de doodsoorzaak van een nog onbekende man, die gistermiddag om 4.20 uur voor een hotel aan Surawong Road in de wijk Bang Rak in Bangkok werd gevonden.

Ambtenaren tasten in het duister over het lichaam van een man die door onbekende oorzaak stierf. De overledene was naar verluidt ongeveer 50 jaar oud, slank postuur en droeg alleen een korte broek en geen shirt.

Omdat de oorzaak van zijn dood nog steeds onbekend is, nemen ambtenaren die met het lichaam omgaan voorzorgsmaatregelen, waaronder het dragen van PBM-pakken ter bescherming tegen ziekteverwekkers en virussen.

Een voorlopig onderzoek heeft geen wonden op het lichaam opgeleverd , dat later werd vervoerd naar het Instituut voor Forensische Geneeskunde voor een gedetailleerde autopsie.

Ambtenaren controleren ook meldingen van vermiste personen in de hoop dat ze de familie van de overledene kunnen opsporen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezenene heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!