Dierenleger Pattaya vaccineerde méér dan 100 honden in 3 dagen tijd in de omgeving van Pratumnak Hill en Dongtan Beach

PATTAYA:- Deze aankondiging van de Animal Army las Olleke Bolleke op hun Facebook in Pattaya, een informatieve pagina die u op internet kunt volgen om het geweldige werk te zien dat zij doen voor dieren en de lokale gemeenschap in Pattaya:

Gisteren 10 maart was het de laatste dag van de massale vaccinatie- en sterilisatiecampagne voor Pratamnak Hill en Dongtan Beach, als reactie op een recente uitbraak van rabiës. 

Één aantal vrijwilligers is nog steeds bezig met het vangen van een aantal zeer moeilijke honden en zullen tot diep in de nacht doorwerken, toch lukte het gisteren nog eens 9 honden te steriliseren en in te enten.  Het waren 3 enorm succesvolle dagen in zeer warme omstandigheden en we kunnen de vrijwilligers niet genoeg bedanken. !

We hebben veel berichten ontvangen met het verzoek om extra locaties te targeten. Ons antwoord is altijd JA! Maar als kleine stichting hebben we sponsors nodig om onze inzet te ondersteunen. Als de steun er is, zijn we er klaar voor!

📈 TOTALE AANTALLEN

✅ Gesteriliseerde honden 28 / Gevaccineerde honden 115

✅ Gesteriliseerde/gevaccineerde katten 1

✅ Opgenomen in het ziekenhuis voor verwondingen

🚑

Als u zich wilt richten op een gebied voor sterilisatie en vaccinatie, neem dan contact met ons op met locatie, diernummers en uw toezegging van steun. Laten we samenwerken om de verspreiding te stoppen, er is een leger voor nodig!

PayPal.me/AnimalArmyTH
ref: #PRATAMNAK_DONGTAN
Stichting Dierenleger

Kasikorn Bank
ACC: 081-8-61790-9
PromptPay: 085 093 5954

Met dank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!