Deur valt uit een kermisattractie in Noordoost-Thailand en slaat één Thaise man knock-out

BURIRAM:- Een jonge Thaise man raakte vorige week op de Rode Kruisbeurs in de provincie Buriram, in het noordoosten van Thailand gewond, toen een 20 kilo zware deur van het reuzenrad uit de scharnieren van de cabine viel en op hem terecht kwam.

Een reddingsteam haastte zich naar het evenement in het district Lam Prai Mart om eerste hulp te verlenen aan de 21-jarige Sutthiwat Kruephimai.

Khun Sutthiwat liep een hoofdwond en blauwe plekken over zijn hele lichaam op, maar had gelukkig geen levensbedreigende verwondingen.

Nadat Sutthiwat enigszins hersteld was, vertelde hij tegen de media dat hij met zijn grootouders en een 7-jarig familielid naar de kermis was geweest.

Sutthiwat wachtte in de buurt terwijl zijn grootmoeder en het kind in het reuzenrad zaten, net toen het paar klaar was met de rit en uit hun reuzenradcabine stapte, zei Sutthiwat dat hij een luid geluid boven zijn hoofd hoorde.  Even later viel een deur uit de lucht en sloeg hem tegen de vlakte. De familie van Sutthiwat was geschokt maar raakte niet gewond.

De eigenaar van het reuzenrad, de 38-jarige Khun Natthapon Kloy-on, zei dat hij het slachtoffer met 2.000 baht heeft gecompenseerd.  Natthapon zei dat hij bereid was de volledige verantwoordelijkheid op zich te nemen.  Als de toestand van het slachtoffer verslechtert, zou hij bereid zijn meer schadevergoeding te betalen, voegde hij eraan toe.

Khun Natthapon weet niet zeker hoe het incident is gebeurd, maar denkt dat sommige klanten hun cabinedeur hebben ontgrendeld terwijl het reuzenrad nog in beweging was, waardoor ze de geraamte van het reuzenrad raakten waardoor het eraf viel.

Veel Thais zeiden dat de vergoeding te klein was in vergelijking met het gevaar dat het slachtoffer liep.  De exploitant van het reuzenrad werd ook niet vervolgd voor het veroorzaken van het ongeval.

Het Thaise blad KhaoSod meldde dat het slachtoffer, Sutthiwat, nu in veilige toestand verkeert en gisteren uit het ziekenhuis is ontslagen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: KhaoSod 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!