Demonstranten in Bangkok gearresteerd inzake moordaanslag op agent in het Din Daeng gebied

BANGKOK:- De politie van Bangkok heeft in het afgelopen weekend negen van de elf verdachten gearresteerd die vermoedelijk betrokken zijn bij  het neerschieten van een politieagent in de nacht van 6 oktober in de wijk Din Daeng in Bangkok.

Majoor generaal Jirasan Kaewsangek, de plv. hoofdcommissaris van het grootstedelijke politiebureau Bangkkk, zei dat rechercheurs van het politiebureau van Din Daeng 11 verdachten hebben opgespoord die naar verluidt geweld hebben veroorzaakt en de noodtoestand hebben geschonden.  Op de andere twee verdachten is een klopjacht gestart.

“De politie zal controleren of de verdachten daadwerkelijk betrokken waren bij de botsing met de menigte-controleurs”, zei hij.  “Uit het eerste onderzoek blijkt dat deze verdachten hadden deelgenomen aan de anti-regeringsdemonstratie op het kruispunt Din Daeng.”

Politie luitenant Detwit Ledtenson werd in de nacht van 6 oktober in het hoofd geschoten achter Din Daeng Flat 1 op Chaturathit Road. Inmiddels hebben de dokteren laten weten dat de agent goede tekenen van herstel vertoont.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!