Delphy en Bosman van Zaal ondersteunen Thaise medicinale cannabisproductie

NEDERLAND:- Adviesbedrijf Delphy en kassenbouwer Bosman van Zaal ondertekenden in 2021 een samenwerkingsafspraak met het bedrijf Cannabizta met als doel cannabis te produceren voor de groeiende vraag naar medicinale cannabis in de gezondheidsindustrie in Azië, te beginnen met de gelegaliseerde markt in Thailand. 

Cannabizta wil de Nederlandse technologie en kennis benutten om samen met regionale investeerders een ​​levensvatbare cannabisproductie op te zetten voor de bevoorrading van de snelgroeiende markten in Thailand, Korea en Japan.

Dhr. Bosman van Zaal

De Thai Medical Services Department speelt een centrale rol in het onderzoek naar en de ontwikkeling van op kruiden en cannabis gebaseerde medicijnen in Thailand. De Thai Food and Drug Administration heeft tot nu toe 218 producten goedgekeurd voor op cannabis en hennep gebaseerde cosmetica, zoals huid- en lichaamsverzorgingsproducten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Redactie
Bron: agriholland.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!