De politieagent die vorige week in Bangkok een vrouwelijke arts doodreed is monnik geworden

BANGKOK:- Een verkeersagent die afgelopen vrijdag met zijn zware Ducati motor een vrouwelijke arts in Bangkok doodreed, is maandag het monnikenschap binnengegaan om verdienste voor zijn slachtoffer te maken.

De 21-jarige korporaal Norawich Buadok, werd afgelopen maandag in de Pariwat Ratchasongkram-tempel in het Yannawa-district van Bangkok gewijd

Hij vertelde dat hij monnik wilde worden om verdiensten te maken voor Dr. Waraluck Supawatjariyakul, een oogarts in het Chulalongkorn Eye Center van de afdeling Oogheelkunde van de medische faculteit van de Chulalongkorn Universiteit.

De politieman reed met zijn Ducati-monster de vrouw op een zebrapad van de Phaya Thai Road in de wijk Ratchathewi aan. Hij is aangeklaagd op zeven punten, waaronder roekeloos rijden met de dood tot gevolg.

Volgens de media zou zijn vader ook monnik zijn geworden, beiden zouden niet van plan zijn om weer leken te worden.

Ondertussen rouwde de naaste familieleden en familieleden van dr. Waraluck op de tweede dag van haar begrafenis in de Phra Si Mahathat Wora Maha Viharn-tempel in het Bang Khen-district in Bangkok.  Ze zou gisteren haar 34e verjaardag hebben gevierd.

Haar vader, dr. Anirut Supawatjariyakul, zei dat zijn dochter zijn kookkunsten lekker vond en dat hij een mooie verjaardagstaart voor haar had klaargemaakt.

Hij zei dat zijn familie de beslissing van de politieman om monnik te worden niet zou bekritiseren, en hij zou hem bedanken voor zijn verdiensten voor zijn dochter.

De politie zal aan de zaak werken en er mag niet worden afgeweken van hun procedures.

 “Laten we de ceremonie afmaken. Ik wil op dit moment geen commentaar geven op mijn geloof in het Thaise rechtssysteem”, aldus de vader van khun Waraluck.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Wassayos Ngamkham 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!