Deelneemsters aan de Miss Jumbo Queen-verkiezing “spannen” zich in voor het welzijn van olifanten in Thailand

NAKHON RATCHASIMA:- Een eetwedstrijd tussen een groep van zes jumbo-koninginnen en een jongere olifant, “Phang Orathai”, uit de provincie Surin, was één van de hoogtepunten tijdens de persconferentie in winkelcentrum “The Mall” in Korat om de plus-size schoonheidswedstrijd “Miss Jumbo Queen 2023” aan te kondigen.

De deelneemsters aan de Miss Jumbo Queen-verkiezing ondernemen verschillende activiteiten voor het welzijn van olifanten. Het is niet verrassend dat Khun “Pang Orathai” zegevierde over de andere zes jumbo-koninginnen.

Miss Jumbo Queen wordt voor het zesde achtereenvolgende jaar georganiseerd om de verscheidenheid aan vrouwelijke schoonheid te vieren en het toerisme in Korat te stimuleren, aldus de organisatie.

De voorrondes van de competitie worden gehouden in zes regio’s van Thailand en de laatste ronde wordt georganiseerd in winkelcentrum The Mall in Korat.

De wedstrijd stelt vrouwen en ladyboys die meer dan 80 kilo wegen in staat om hun potentieel en capaciteiten tentoon te spreiden.

Aangezien de directe Thaise vertaling van de naam van de wedstrijd “Miss Daughter of the Elephant” is, nemen de deelnemers ook deel aan openbare activiteiten voor de samenleving, zoals het helpen van olifanten die lijden onder mishandeling, dwangarbeid en zieke olifanten in het hele land.

De winnaar van de verkiezing krijgt maar liefst 300.000 baht en een Koninklijke kroon op het hoofd gezet.

De persconferentie werd bijgewoond door Khun Samart Suwanmanee, de secretaris van de provincie Nakhon Ratchasima, Khun Katesiree Somboonsilp, adjunct-directeur van het provinciaal toeristisch kantoor, Khun Jitravadee Chutimantanon, voorzitter van de Miss Jumbo Queen Contest, Preecha Limua, algemeen directeur van The Mall Ratchasima Co Ltd en andere wedstrijdsponsors.

Khun Jitravadee zei dat de deelnemers dit jaar zouden helpen geld in te zamelen voor een project “Bringing elephants back to their homeland”.

Degenen die geïnteresseerd zijn in deelname aan de wedstrijd, kunnen een aanvraagformulier kopen op https://www.facebook.com/thidachangThailand/. Of volg het nieuws op Facebook-fanpagina: The Mall Korat.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!