De Zuid-Afrikaanse Covid19 variant in de provincie Narathiwat waargenomen

~TUSSEN HOOP EN VREES ZWEVEN~
(Hopen dat het goed gaat, maar tegelijkertijd vrezen dat het mis gaat)

NARATHIWAT:- Veel geboden in de provincie Narathiwat zijn tijdelijk gesloten nadat Covid-19 Network Investigations had gemeld dat er een stam van het virus dat in Zuid-Afrika werd aangetroffen, bij geïnfecteerde personen in het Tak Bai-gebied werd aangetroffen.

Tijdens een bijeenkomst in het afgelopen weekend bespraken provinciale overheidsfunctionarissen de situatie van nieuwe Covid19 infecties die werden ontdekt in het jeugdgevangeniscentrum in het district Muang Narathiwat en Sri Trang Agro-Industry in het district Yi Ngor.

Tijdens deze bijeenkomst werd besloten dat de drijvende markt en wandelstraten van Yakang in de buurt van de Phraya Sai-dam en het Attarkiah Islamiah-instituut ten minste twee weken gesloten moeten worden of totdat de situatie is opgelost.

“Gemeenschappen in het subdistrict Riko in het district Su-ngai Padi en Ko Sathon in het district Tak Bai werden eveneens gesloten in een poging de verspreiding van Covid19 virus in te dammen”, aldus ambtenaren.

 “De gemeenschappen Mo Samae en Tha Rua 2000 in het district Muang Narathiwat zijn geopend sinds 22 mei, maar de gemeenschap Phanason Soi 2 was nog een week gesloten om de situatie te evalueren.”

Het is voor U als gast in Thailand belangrijk om te weten, dat de maatregelen en ontwikkelingen omtrent het Covid19 virus ieder moment (kunnen) veranderen, neem het uw nieuwsbeer niet kwalijk als hij niet op tijd de veranderingen meldt. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!