Véél slachtoffers Chinese vliegtuigcrash geïdentificeerd  

BEIJING:- De meeste slachtoffers van de crash van een Boeing 737-800 van China Eastern, vorige week maandag, zijn inmiddels geïdentificeerd. Het gaat om 120 van de 132 inzittenden. Bij het neerkomen van het toestel kwamen alle passagiers en bemanningsleden om.

Het vliegtuig van China Eastern Airlines verongelukte tijdens een binnenlandse vlucht in de bergen bij Wuzhou, een stad in de zuidelijke regio Guangxi. Het is nog niet duidelijk waar de crash door is veroorzaakt. Bij het onderzoek zijn geen sporen van explosieven gevonden, meldt de Chinese luchtvaartautoriteit.

Er wordt nog steeds gezocht naar de tweede zwarte doos, de flight data recorder, met vluchtgegevens. De geluidsrecorder is woensdag aangetroffen. Bij de zoekactie door het cruciale voorwerp ligt de focus op de honderden meters rondom de plek waar het vliegtuig neerkwam, hoewel delen van de Boeing elders, tot op twaalf kilometer afstand, zijn gevonden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Xinhua
Content: Olleke Bolleke in Zuidoost Azië 
Bron: ANP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!