De wereldberoemde K-Pop-groep “ARMY” komt naar Bangkok voor een serie Pop-up optredens

~TER GOEDER NAAM EN FAAM BEKEND ZIJN~
(Bekend staan voor goede dingen)

BANGKOK:- Thaise fans van de wereldberoemde K-Pop-groep “ARMY” kunnen op 1 mei tijdens de eerste officiële BTS-pop-up in Bangkok hun hart ophalen. De wereldberoemde K-Pop-groep lanceert op die dag de Map of the Soul-pop-up in EmQuartier in Bangkok.  Tot nu toe moesten de Thaise fans van ARMY wachten terwijl er elders over de hele wereld pop-upwinkels over werden gelanceerd.  De tentoonstelling is geopend van 1 mei tot 25 juli en toegang is alleen mogelijk na online pre-registratie, welke vandaag aanvang neemt.

De ARMY fans van over de hele wereld waren er kapot van toen het Covid19 virus het uitstel van de wereldtournee “Map of the Soul” van BTS afdwong, maar de band, beroemd om hun waardering en interactie met hun fans – hebben het Guinness World Record voor de meeste Twitter-engagementen!  Ze hebben onderwijl gewerkt aan het vinden van manieren om het moreel van de fans tijdens de pandemie te verhogen.  Zo brachten het album BE uit, welke beloont werd met een Grammy-genomineerde single “Dynamite”. Komende maand lanceren ze deze pop-up evenementen in Bangkok.

Fans kunnen online toegangskaarten voor een tijdslot van 1 uur aan de pop-up reserveren, geldig op een bepaalde datum aanvangstijd.  Reserveringen voor elke week gaan open op de vrijdag ervoor voor het boeken van het evenement op de M-verdieping van The EmQuartier.  Boekingen moeten 10-15 minuten te vroeg aankomen en worden geverifieerd via de mobiele telefoon OTP, waarna fans een polsbandje en een wachtrij ontvangen voor veilige toegang.

Verder zullen er strikte Covid-19-veiligheidsmaatregelen worden getroffen, waardoor het aantal inzendingen per keer wordt beperkt, sociale afstand en mondkapjes vereist zijn en handdesinfectie wordt aangeboden bij het binnenkomen en verlaten.

BTS, de 7-koppige Zuid-Koreaanse boyband die in 2011 werd opgericht, debuteerde in 2013 en werd een van de grootste bands ter wereld met 18 Guinness World Records, die regelmatig op Time Magazine-invloedlijsten stonden en muziekrecords vestigden op hitlijsten over de hele wereld.  Ze hebben 20 miljoen albums verkocht en evenaarde het record van The Beatles door binnen een jaar 4 nummer 1 albums in de VS te bereiken.

Naar schatting vertegenwoordigt hun verkoop ongeveer hetzelfde van het gehele BBP van Zuid-Korea als Korean Air, wat de reden is om te bezoeken, genoemd door 1 op de 13 toeristen, en meer dan 40% van alle muziekverkopen in het land, samen met 25% van de Amerikaanse K  -Pop-verkoop, met het best verkopende fysieke album van 2020 wereldwijd.

BTS heeft zich tot de VN gericht en hun steunbetuigingen hebben ertoe geleid dat bedrijven en organisaties enorme inkomstenstijgingen hebben meegemaakt, waaronder meerdere goede doelen waarvoor ze miljoenen hebben ingezameld.  Hun liefdadigheidswerk, toewijding aan fans en het aanpakken van moeilijke onderwerpen in hun muziek, zoals geestelijke gezondheid, verlies, pesten, individualisme en ander sociaal commentaar, hebben BTS-lof verdiend als meer dan alleen je gemiddelde boyband.  

Er wordt een enorme opkomst verwacht voor de opening van de BTS Map of the Soul pop-up in Bangkok volgende maand in het EmQuartier.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Smart Local
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Smart Local

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!