De pitbull woonde de begrafenis van zijn baasje in Pattaya bij

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een onverwachte gast werd eergisteren  bij de begrafenis van het slachtoffer van een aanval van een pitbull in Pattaya gezien.

“Giant”, zoals de hond heet, werd door zijn nieuwe eigenaar naar de ceremonie gebracht.  Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke heeft het tragisch incident omtrent de 55-jarige baas van de hond uitvoerig beschreven. 

De Thaise man sliep naast het beest toen zijn zoon zag dat de hond plotseling wakker werd en zijn baasje aanviel.  Het duurde een half uur voordat de hond de man losliet.

Het slachtoffer, Khun Wisit Sanguan, liep daarbij ernstige  wonden op aan zijn nek en lichaam en stierf de volgende dag in het ziekenhuis ten gevolge van bloedverlies en de ernstige verwondingen.  Zijn crematie werd eergisteren in Banglamung gehouden.

Khun Suksa Ketnak, de nieuwe eigenaar van Giant, bracht de pitbull naar de begrafenis van Wisit om zijn respect te betuigen en zich te verontschuldigen.  Wel was Giant gemuilkorfd om iedereen te beschermen.  

Volgens de boeddhistische traditie kwamen Khun Suksa en Giant om te bidden en hun excuses aan te bieden aan de geest van Wisit voor de aanval van de pitbull en om vergeving te vragen.

De rouwende weduwe accepteerde de verontschuldiging en vertelde dat ze Giant wilde vergeven en nog steeds voor hun ex-huisdier zorgen.  Giant uitte liefde en waardering voor het gezin, was opgewonden, kwispelde met zijn staart om door familieleden te worden geaaid.

Na de aanval op die tragische dag was de pitbull uren later nog steeds agressief en nam de Chonburi  Pit Bull Club, de hond mee nadat het verdoofd was.  Ze maakten later bekend dat een nieuwe eigenaar met ervaring met agressie honden de pitbull had meegenomen.  De Pit Bull Club kondigde aan dat ze geen bewijs van misbruik of mishandeling hadden gevonden.

Hopelijk zal deze begrafenis, met de excuses van de pitbull, een vredig einde betekenen voor een tragisch verhaal.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: 77kaoded
Content:Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron:  77kaoded

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!