De Wellness Sandbox van Hua Hin en Cha Am gaat het Thailand Wellness Coast heten

HUA HIN:- Hoewel de ​“Hua Hin en Cha Am Wellness Sandbox” nog in de kinderschoenen staat, zal deze al worden hernoemd.  De ​“Wellness Sandbox” verwijst naar plannen om Hua Hin en Cha Am te promoten als een bestemming waar gezondheid en welzijn “hoog” genoteerd staan.

Khun Chattan Kunchorn Na Ayudhya, vice-gouverneur van de  toeristische autoriteit van Thailand , het TAT,  zei dat het project “Thailand Wellness Coast” zal heten in plaats van “Sandbox”.  De reden voor de naamswijziging is dat de term ​‘sandbox’ wordt geassocieerd met een soort ​‘quarantaine’ waarbij reizigers 7 dagen in één gebied moeten verblijven voordat ze elders het land kunnen inreizen – zoals in het geval van de Phuket Sandbox.

Om mogelijke verwarring te voorkomen, zei Khun Chattan dat de TAT liever “Thailand Wellness Coast” als een naam zou gebruiken.  Khun Chattan zei dat toeristen het bij het verkeerde eind kunnen hebben als ze denken dat toeristen om gezondheidsredenen zeven nachten in Hua Hin of Cha Am moeten blijven.

Het doel op lange termijn is dat Hua Hin en Cha Am internationaal erkend worden als een gezondheids- en welzijnsbestemming, waarvan de ambtenaren hopen dat het welvarende toeristen zal aantrekken en de lokale economie zal stimuleren.

Hua Hin en Cha Am worden ook gepromoot als onderdeel van het Thai Riviera-project om buitenlandse toeristen naar bestemmingen langs de zuidkust van Thailand te trekken.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: Channel 7 
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand
Bron: Hua Hin Today

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!