De Walking Street in Pattaya weer s’avonds voor autoverkeer afgesloten naarmate het aantal bezoekers toeneemt

PATTAYA:- In een voorzichtig teken dat de zaken in Pattaya langzaamaan verbeteren, kondigde de politie van de stad gisteren aan dat met ingang van morgen, donderdag 28 april Walking Street zijn naam opnieuw eer aan zal doen en ’s nachts zal worden afgesloten voor het autoverkeer.

De straat was sinds 2020 tijdens Covid19 pandemie op alle uren voor voertuigen toegankelijk ​​​​omdat veel locaties nog gesloten waren en beperkingen voor toeristen en uitgaansgelegenheden uitgevaardigd waren.

In de afgelopen weken zijn er echter veel meer “restaurants” geopend en hebben de autoriteiten de oproep gedaan om de straat opnieuw af te sluiten voor bezoekers in mei en is het schenken van alcohol tot middernacht toegestaan.

Technisch gezien blijven bars en uitgaansgelegenheden wettelijk gesloten vanwege Covid19 beperkingen, tenzij ze worden omgezet in restaurants, maar in werkelijkheid zijn veel locaties heropend en zijn de regels al enige tijd versoepeld.

Vooral in het weekend was het voetgangersverkeer naar Walking Street aanzienlijk toegenomen, wat problemen veroorzaakte toen mensen probeerden om het autoverkeer te omzeilen.

Daarom wordt de straat met ingang van morgen ‘s avonds van 7:00 uur TOT 6:00 uur weer afgesloten voor het autoverkeer.

De aankondiging werd begroet met overwegend positieve feedback op sociale media, merkt Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand op. Daarnaast zullen toeristenpolitie en buitenlandse politievrijwilligers terugkeren naar de straat om hulp te bieden aan mensen in nood en te antwoorden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!