Canadese man wordt uit Bali gedeporteerd voor het naaktdans op de vulkaan

INDONESIË:- Ze zeggen dat roem altijd een ​​prijs heeft.  Dat geld zeker voor een Canadese man op Bali die een virale video plaatste waarin hij naakt danste op een vulkaan die door de Balinezen als heilig werd beschouwd.  Na zijn niets omvattende stunt wordt hij van het Indonesische eiland gedeporteerd.  

Mr. Jeffrey Craigen plaatste naar verluidt een video waarin hij een Maori-dans deed die bekend staat als de Haka, terwijl hij naakt op de top van de berg Batur staat.  Mount Batur is een vulkaan die veel mensen op Bali als heilig beschouwen.

De man, Jeffrey Craigen, woont sinds 2019 in Indonesië als toerist en om alternatieve behandelingen voor osteoporose te bestuderen, aldus het hoofd van het immigratiebureau van Bali.  Maar nu zeggen functionarissen dat hij op de zwarte lijst zal komen, waardoor hij Bali niet kan bezoeken.  

Het hoofd van het immigratiebureau, mr. Jamaruli Manihuruk, roept buitenlanders op om de cultuur van Bali te respecteren.

Jeffrey  beweerd nu dat hij niet wist dat de berg een heilige plaats was.  Hij werd deze week vastgehouden en ondervraagd nadat gebruikers van sociale media een spervuur ​​van klachten hadden gestuurd waarin ze hem beschuldigden van het niet respecteren van de Balinese religieuze waarden.  Maar terwijl Craigen wacht om te worden uitgezet, zegt het hoofd van het immigratiekantoor van Denpasar dat luchtvaartmaatschappijen nog niet hebben ingestemd om hem te vervoeren omdat hij niet is ingeënt tegen Covid19 (de duivel zit altijd in de details).

Op zijn website beweert Craigen dat hij met mensen werkt om naar verluidt gezondheidsproblemen te genezen door “onbewuste onderdrukte woede te onderzoeken die verband houdt met perfectionisme”.  

Naast werkzaam te zijn als wellness-coach, schreef Thai PBS-world dat hij ook acteur zou zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Azi
Bron: Thai PBS World

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!