De waarnemend premier van Thailand in slaap betrapt tijdens een vergadering in de provincie Krabi

KRABI:- De waarnemend premier Prawit Wongsuwan is gistermiddag betrapt op slapen op het werk.  De 77-jarige zat gisteren een gezamenlijke vergadering voor met verschillende water- en landgebruiksinstanties in de provincie Krabi om waterbeheerkwesties te bespreken waar hij van het ene op het andere moment indommelde.

De afbeelding ging snel viraal op Thaise sociale media en trok een aantal brutale opmerkingen.

Het is overigens niet de eerste keer dat Prawit op het werk in slaap valt en het heeft voor veel hilariteit en amusement gezorgd onder de inwoners van het land.

Maar Chaiwut Thanakmanusorn, minister voor digitale economie en samenleving en plv. leider van de Palang Pracharath-partij, verwierp alle vragen over de vraag of de zittende premier in slaap was gevallen.

 “Generaal Prawit zat de vergadering voor en luisterde naar de reportages en reageerde de hele tijd alert, zo verduidelijkte  de minister.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan,i maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: The Thaiger 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!