De vrije zone van het Dongtan strand in Jomtien is tijdelijke afgesloten

PATTAYA:- De stormschade aan het strand bij de vrije zone van Dongtan is zo ernstig geworden dat de burgemeester opdracht heeft gegeven om het weggedeelte tijdens hevige regenval voor het verkeer af te sluiten.

Deze afsluiting is voornamelijk bedoeld om te voorkomen tijdens de huidige zware regenval auto’s door de overstromingen de zee in gesleurd worden.

Burgemeester Poramet Ngampichet inspecteerde de laatste reparatiewerkzaamheden aan het strand en zei dat stormschade een voortdurend punt van zorg is op Jomtien Beach en dat er zware machines nodig zijn om alle ontstane beddingen te vullen die zijn uitgehouwen de aanhoudende waterstroom.

Bewoners in het gebied vertelden de burgemeester dat de schade elke keer dat het meer dan een uur regent opnieuw optreedt.

Burgemeester Poramet zei dat er een budget is voor een waterafvoerproject dat Dongtan Beach verbindt met Soi Boonkanjanaram, maar dat het duidelijk niet voldoende is.

Er zal meer onderzoek worden gedaan naar de beperking van overstromingen op de lange termijn, maar voorlopig zal de vrije zone, waar voertuigen overdag kunnen passeren en parkeren tijdens hevige regenval tussen 10.00 en 17.00 uur,

worden afgesloten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: Pattaya Mail 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!