De toeristenpolitie van Pattaya belooft een einde te maken aan zakkenrollerij tegen de Indiase toeristen

PATTAYA:- De toeristenpolitie van Pattaya heeft beloofd om de dieven van gouden kettingen, waarbij Indiase toeristen en kathoey’s betrokken zijn, tot hun hoogste prioriteit te maken nadat het een regelmatig voorkomend verschijnsel in Pattaya geworden is.

De commissaris van de toeristenpolitie, kolonel Pitchaya Khiaoplueng vertelde tegen de lokale journalisten dat zijn afdeling zich zorgen maakte over een reeks misdaden in de omgeving van Pattaya, met name zakkenrollerij waarbij kathoeys en Indiase toeristen betrokken waren.

Als gevolg hiervan zei kolonel Pitchaya dat hij nieuwe maatregelen moest nemen, waaronder het bijhouden van alle in de gebieden van Pattaya wonende personen met strafregisters en het arresteren van kathoeys die ’s avonds laat over Pattaya Beach road flaneren.

De toeristenpolitie heeft de hotelexploitanten echter om hulp gevraagd om de toeristen te informeren om geen dure sieraden te dragen of alleen te lopen, vooral niet tijdens een avondje uit.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!