De volksgezondheid van Thailand raadt elke 4 maanden een Covid-booster aan 

BANGKOK:- Het ministerie van Volksgezondheid heeft een aanbeveling overgenomen om de gevaccineerde inwoners van Thailand elke 4 maanden een booster inenting te geven.

De directeur-generaal van de afdeling Ziektebestrijding, Opas Kankawinpong, heeft aanbevolen dat Thaise mensen ten minste 3 Covid19 vaccinaties moeten krijgen en vervolgens deze moeten blijven aanvullen.

Dr. Opas vertelde dat iedereen antistoffen heeft, maar deze nemen elke 3 tot 4 maanden af, ongeacht het vaccin dat mensen hebben gehad, dus mensen moeten hun antilichamen elke 4 maanden op peil houden met een booster injectie.

Vooral mensen in de risicogroep, zoals ouderen, personen met een aangeboren ziekte en mensen die vaak risicogebieden bezoeken, worden aangemoedigd om de extra inentingen te krijgen.

Een vaccinbooster wordt niet aanbevolen voor kinderen van 5 tot 11 jaar.

Wat de toekomst op de lange termijn betreft, voegde het ministerie eraan toe dat de frequentie van de vaccinatie zou kunnen worden verlaagd tot 1 injectie per jaar, vergelijkbaar met het griepvaccin.

Het krijgen van een vaccin is niet verplicht in Thailand, maar als mensen bereid zijn om een ​​booster te gaan halen, kunnen ze de vaccinatiecentra van het land bezoeken en gratis hun booster krijgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Matichon

Eén gedachte over “De volksgezondheid van Thailand raadt elke 4 maanden een Covid-booster aan ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!