De vliegroute Thailand en het Verenigd Koninkrijk niet beïnvloed door spanningen tussen Rusland en Oekraïne: TAT

BANGKOK:  De spanningen tussen Rusland en Oekraïne hebben geen invloed gehad op de luchtvaartroute Thailand – Engeland zo maakte het TAT bekend.

De vliegroute is niet aangetast, aangezien deze het territoriale luchtruim van Rusland of Oekraïne niet passeert, aldus de gouverneur van Thailand, Khun Yuthasak Supasorn, daarbij verwijzend naar opmerkingen van het TAT-kantoor in Londen.

Hij zei dat Etihad Airways UK, Qatar Airways en Singapore Airlines ook hebben bevestigd dat de spanningen tussen Rusland en Oekraïne geen invloed hebben gehad op hun vliegroutes tussen Thailand en Engeland.

“TAT’s reisbureaupartners, namelijk Destination Travel, Gold Medal, Kuoni en Lotus Group, zeiden dat reserveringen voor reizen van Groot-Brittannië naar Thailand nog steeds beschikbaar waren”, aldus de gouverneur.

Hij voegde eraan toe dat het kantoor van TAT in Londen de situatie nauwlettend zou volgen en dienovereenkomstig contact zou opnemen met luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus en bevestigde dat TAT de situatie onmiddellijk zou melden als de spanningen tussen Rusland en Oekraïne de luchtvaartroute Thailand-Engeland zouden beïnvloeden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!