Bangkok zegt alle Songkran activiteiten af

~ALS DE WIJN IS IN DE MAN, DAN IS DE WIJSHEID IN DE KAN~
(Drank verdringt gezond verstand)

BANGKOK:- De gemeenteraad (BMA) heeft alle Songkran-activiteiten in alle 50 districten van de provincie geannuleerd om de verdere verspreiding van Covid-19 te voorkomen.  

De plv. gouverneur van de hoofdstad, Khun Kriangyos Sudlabha verklaarde dat dit alle Songkran-plannen voor de Plaza Lan Khon Meuang in het Phra Nakhon-district omvatte waaronder de aalmoesceremonie, het gieten van water op een Boeddha-beeld en het zegenen van de ouderen.  

Publieke en private organisaties die hun geplande Songkran-viering niet kunnen annuleren, roepen het stadsbestuur op om strikte maatregelen te nemen tegen besmetting met het coronavirus.  

De BMA heeft inmiddels ook alle uitgaansgelegenheden aan Khao San Road van 7 tot 12 april laten sluiten en heeft alle winkeliers in het gebied een gratis Covid19 test aangeboden.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerste aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!