De SRT biedt kortingskaart voor 30 reizen voor forenzen met donkerrode lijnen aan

BANGKOK:- De Staatsspoorwegen van Thailand, het SRT, heeft een nieuwe maandkaart voor 30 ritten gelanceerd om de lasten van passagiers in de huidige economische situatie te verlichten, geheel in overeenstemming met het beleid van de minister van Transport.

De maandelijkse pas voor 30 ritten kost 750 baht, exclusief de prijs van 50 baht van de kaart.  Het zal gemiddeld 25 baht per rit zijn voor mensen die reizen tussen Rangsit en Taling Chan, een afstand van 41 kilometer, een besparing tot slechts 0,60 baht per km op de Dark Red Line.  Niet-vaste klanten zonder deze kaart moeten 42 baht per rit betalen voor dezelfde afstand, aldus de SRT.

De trein van Bang Sue – Rangsit heeft gemiddeld 10.000 passagiers per dag, wat op zich een bevredigend aantal passagiers is.

Ondertussen is de frequentie van treinen van Bang Sue naar Taling Chan onlangs verlaagd van 20 minuten naar 30 minuten vanaf 9 februari, omdat het traject gemiddeld slechts 900 passagiers per dag telt, aldus de SRT.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!