De van moord verdachte Thaise man op de Zwitserse toerist in Phuket aan de hand van twee aanklachten aangeklaagd

PHUKET:- Een man die is gearresteerd voor het naar verluidt vermoorden van een Zwitserse toerist in Phuket, is beschuldigd van diefstal en het veroorzaken van de dood, zo politiechef generaal Suwat Jangyodsuk alvast aan de pers medegedeeld.

Zoals reeds bekend werd het lichaam van een 57-jarige Zwitserse vrouw  donderdag gevonden in de buurt van de Ton Ao Yon-waterval in Tambon Vichit in het hoofddistrict van Phuket gevonden

Generaal Suwat zei dat de verdachte, een 27-jarige Thaise man, gisteren werd gearresteerd nadat hij op camerabeelden in de buurt van de plaats delict was gezien.

“De politie heeft alvast een aanklacht wegens diefstal en een aanklacht voor moorden tegen een verdachte ingediend. De resultaten van forensisch onderzoek en autopsie zijn nodig voordat een aanklacht voor verkrachting kan worden ingediend,” zei hij.

 “Er is duidelijk bewijs nodig om de werkelijke bedoeling van de verdachte te erkennen, omdat zijn getuigenis slechts gedeeltelijk betrouwbaar was.”

Nu generaal toch op het eiland aanwezig was, heeft hij de gelegenheid ten baat genomen om met de regeringsinstanties van Phuket te spreken over het aanscherpen van de beveiliging voor toeristen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Vertaling: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!