De van moord verdachte man op de Zwitserse toerist op Phuket heeft alles van A tot Z bekend

PHUKET:- De hoofdcommissaris van politie van het Zuid-Thaise eiland Phuket heeft gezegd dat de verdachte van de moord op de 57-jarige Nicole S. de moord en de overval alles heeft toegegeven.

Het bewijs tegen Theerawat Thorthip of Banglee (27 jaar) wordt nog steeds verzameld voordat het aan de openbare aanklagers wordt voorgelegd.

De verdachte wordt vastgehouden in de gevangenis van Phuket, zo meldde het Daily News.

Politie majoor generaal Saksira Pheuak-am bedankte de 16 particuliere organisaties die 200.000 baht hebben gedoneerd aan politie-onderzoekers en medisch personeel voor hun werk aan de zaak.

De Zwitserse toeriste werd vorige week dood aangetroffen bij de Ao Yon-waterval nadat ze vanaf haar hotel gelopen was.  De arrestatie vond plaats twee dagen nadat het lichaam werd gevonden.

De verdachte is al ter plaatse gebracht voor een re-enactment.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News 
Vertaling: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!