De treinnachtmarkt van Bangkok komt terug, dat staat zo vast als een huis

BANGKOK:- De mensen achter één van Bangkoks populairste avondvlooienmarkten maakte gisteren bekend dat de geruchten over de ondergang van deze beroemde avondmarkt niet juist waren.

Deze verklaring werd gegeven nadat er berichten verschenen dat de Train Night Market Ratchada, ook bekend als Talad Rot Fai, voorgoed was gesloten vanwege de pandemie, aldus  een lid van het managementteam dat de sluiting van de markt slechts tijdelijk was en dat deze zou heropenen zodra de omstandigheden dit toestonden.

 “We moesten op dit moment sluiten vanwege de situatie en we zullen later bekendmaken wanneer we weer open gaan”, zo verklaarde de anonieme marktbeheerster.

De markt, een populaire bestemming voor buitenlandse toeristen voordat de pandemie toesloeg, is op bevel van het stadhuis gesloten sinds de uitbraak van de derde golf de hoofdstad in april trof.

Op de vraag hoe of waarom een ​​aantal publicaties – lokaal en internationaal – die meldden dat de permanente sluiting ervan was bereikt, zei de vrouw dat ze daar geen idee van had.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Thaiger 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!