De traditionele Thaise handtassen van Koningin Suthida maakte furore bij de buitenlandse fashionista’s

THAILAND:- De handtassen van Yan Lipao die door Hare Majesteit Koningin Suthida Bajrasudhabimalalakshana werden gedragen tijdens het korte bezoek van het koninklijk paar aan het Verenigd Koninkrijk vorige week, hebben veel bewonderende reacties gekregen van de buitenlandse fashion wereld.

Hunne Majesteiten de Koning en Koningin van Thailand waren van donderdag tot en met zondag (4-7 mei) in Londen om de kroning van koning Charles III en koningin Camilla in Westminster Abbey bij te wonen.

Naast de gracieuze outfits en accessoires van de koningin, werden haar Yan Lipao-handtassen van de Support Foundation van Hare Majesteit Koningin Sirikit de koningin-moeder al snel een sensatie op sociale media.

De handtassen van gemaakt van Yan Lipao werden bekend onder buitenlanders dankzij de inspanningen van Hare Majesteit Koningin Sirikit de Koningin-Moeder om het product te promoten en te ontwikkelen in een poging om inkomsten te genereren voor mensen in het zuiden van Thailand.

Lipao, ooit beschouwd als een onkruid, is een plant uit de klimvarenfamilie die inheems is in het zuidelijke deel van Thailand en vooral voorkomt in Nakhon Si Thammarat, Satun, Songkhla, Yala, Pattani en Narathiwat.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!