De tol op drie snelwegen in Thailand op 5 en 10 december opgeheven

BANGKOK:-De Expressway Authority of Thailand (Exat) heeft gisteren aangekondigd dat drie snelwegen onder haar beheer op 5 en 10 december voor gratis gebruik zullen worden geopend, om het reizen van mensen tijdens de feestdagen van koning Bhumibol Adulyadej de Grote’s verjaardag (en Nationale Vaderdag) en  Dag van de Grondwet te vergemakkelijken.

Van 01.00 uur tot middernacht op genoemde data kunnen voertuigen gratis door alle tolpoorten van de Chalerm Maha Nakhon, Sirat en Udon Ratthaya snelwegen rijden.

De Exat drong er ook tegelijkertijd bij de mensen op aan om het Easy Pass-systeem te gebruiken om tol te betalen in plaats van contant geld of munten om het fysieke contact te beperken, dat het Covid19 virus en andere ziektekiemen zou kunnen verspreiden.

De Easy Pass kan eenvoudig worden opgewaardeerd met behulp van de mobiele applicatie Exat Portal, die ook kan controleren op beschikbaar saldo en laatste promoties.  Exat biedt ook een applicatie genaamd Exat Traffic voor diegenen die pechhulp op de snelweg nodig hebben.  

Neem voor meer informatie contact op met callcenter 1543.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!