De toeristische autoriteiten in Thailand beweren dat het aantal toeristen stijgende is nadat ‘Test & Go’ regeling is geschrapt

BANGKOK:- De Tourism Authority of Thailand (TAT) is erop gericht om de rest van dit jaar meer buitenlandse toeristen naar Thailand te trekken nadat de Test & Go-regeling is afgeschaft.

De gouverneur van het TAT, Khun Yuthasak Supasorn verklaarde dat het aantal buitenlandse toeristen dat Thailand bezoekt, flink is toegenomen nadat de Test & Go-regeling op 1 mei was geschrapt.

Hij zei dat het bureau dit jaar nog steeds de doelstelling van 5 miljoen tot 15 miljoen buitenlandse toeristen handhaaft, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de heropening van de grens in Thailand en het lockdown-beleid van China.

Hij beweerde dat het koninkrijk dit jaar 7 miljoen tot 10 miljoen buitenlandse toeristen naar het land zou kunnen aantrekken, met een opbrengst van meer dan 600 miljard baht op basis van de huidige omstandigheden.

“Daarom moet TAT andere markten zoeken, zoals landen in het Midden-Oosten,” zei hij.

Hij zei dat TAT het toerisme onder buitenlanders in de rest van dit jaar zou stimuleren, waarbij de nadruk zou liggen op toeristen met een hoog potentieel van ten minste 300.000 mensen per maand tussen mei en september.

Hij verwachtte ook dat het aantal buitenlandse toeristen dat Thailand in het vierde kwartaal bezoekt, 1 miljoen mensen per maand zal bereiken, eraan toevoegend dat het tot volgend jaar verder zou toenemen.

“Deze stap is in lijn met het plan van de TAT om het aantal buitenlandse toeristen met 50 procent en de inkomsten met 80 procent te verhogen in vergelijking met 2019 [voordat de pandemie uitbrak]”, zei hij.

“We zullen ook samenwerken met luchtvaartmaatschappijen, touroperators en online reisbureaus om toerisme te promoten op basis van elke doelgroep, zoals gezondheid en welzijn, vrije tijd, bruiloft, digitale nomaden en familie”, zei hij.

En voegde eraan toe dat Thailand geweldige nieuwe ervaringen zal bieden aan toeristen met unieke toeristische producten en diensten onder het concept “Visit Thailand Year 2022: Amazing New Chapters”.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!