Auto van toerist in Sri Racha zwaar beschadigd, nadat de eigenaar het op de gebruikelijke plek van iemand heeft geparkeerd 

SRI RACHA:- Een Thaise toerist die Sri Racha bezocht, klaagde dat iemand zijn auto had beschadigd en zijn banden lek had geprikt nadat hij onbewust op hun gebruikelijke plek had geparkeerd.

De 29-jarige gedupeerde Khun Chutiphong Thongmee, 29, nam contact op met de lokale media om het incident te melden dat iemand in Sri Racha opzettelijk zijn auto had beschadigd.

Hij vertelde dat hij zijn auto op Koh Loy had geparkeerd voordat hij ’s ochtends aan boord ging van een veerboot naar Koh Sichang.

Tot verbazing van Chutiphong kwam hij ’s avonds terug van zijn gezellig dagje uit en ontdekte dat zijn auto zwaar bekrast was en dat de banden ook leeg waren. Khun Chutiphong was behoorlijk aangedaan, hij zou eigelijk direct terug naar zijn woning in de provincie Phitsanulok moeten gaan, maar moest nu wel naar het politiebureau van Sri Racha om aangifte te doen.

Khun Chutiphong verklaarde van de lokale bevolking in de buurt van Koh Loy te weten dat de plek waar hij geparkeerd Sting eigelijk bedoeld was, voor laden en lossen. Soortgelijke incidenten waren eerder gebeurd op Koh Loy, verklaarde het slachtoffer.

Chutiphong merkte op dat dit gedrag de reputatie van Sri Racha zou ruïneren. Hij smeekte ook de betrokken functionarissen om op zijn minst een duidelijk bord op te hangen om onbekende toeristen te waarschuwen daar niet te parkeren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: Pattaya Mail 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!