De toeristen in 5 provincies in Thailand wacht een rijkdom aan straatkunst

THAILAND:- De straatkunstartiesten in de provincies Bangkok, Ang Thong, Nakhon Sawan, Udon Thani en Songkhla wachten met smart op binnenlandse en buitenlandse reizigers om foto’s te maken en attracties die elk hun steden komen te bezoeken.

De straatkunst maakt deel uit van het project van de toeristische autoriteit van Thailand, het TAT! om het toerisme in vijf gebieden te stimuleren, namelijk de Talat Noi-gemeenschap in Bangkok, de San Chao Rong Thong-markt in de provincie Ang Thong, het Yuan-eiland in de provincie Nakhon Sawan, Nong Prajak Public  Park in de provincie Udon Thani en het district Hat Yai in de provincie Songkhla.

“Dit project is bedoeld om lokale overheidsinstanties, bedrijfsexploitanten, netwerken en kunstenaars in staat te stellen het potentieel van gemeenschappen te vergroten om creatiever te worden”, zo vertelde de plv. gouverneur van TAT, khun Apichai Chatchalermkit

Hij zei dat tijdens straatkunst exposities twee TAT-mascottes met de naam “Sukjai” en “Punsuk” de attracties bezoeken en activiteiten verrichten.

Hij voegde eraan toe dat er tot 30 juli ook een verscheidenheid aan activiteiten beschikbaar is voor toeristen, zoals activiteiten om QR-codes te scannen bij straatkunst voor speciale privileges van deelnemende winkels.

Wilt u meer informatie klik dan even op deze link: www.travelwithsukjaipunsuk.com.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!