De kustplaats Pattaya neemt op gepaste wijze afscheid van vertrekkende toeristen middels een politiecontrolepost

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft een controlepost op Sukhumvit Road voor het politiebureau van Banglamung opgezet om uitgaande voertuigen te inspecteren op verkeersgerelateerde overtredingen.

Vertrekkende toeristen uit Pattaya waren enigszins gefrustreerd toen ze op weg naar buiten de stad door politiecontroleposten langs de snelweg moesten gaan.

De agenten van bureau Banglamung en Pattaya bemanden gezamenlijk het controlepunt op Sukhumvit Road voor het politiebureau van Banglamung.

De heren inspecteerden auto’s en motorfietsen grondig op vergrijpen, schreven bekeuringen uit voor het niet gebruiken van motorhelmen of veiligheidsgordels, ontbrekende vergunningen of verzekeringen, of ongeoorloofde aanpassingen aan voertuigen.

De politie beweerde dat het controlepunt het drukke uitgaande vakantieverkeer niet hinderde, hoewel ze zich wel op één rijstrook van de drukke snelweg bevonden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!