De Thepprasit Road in Zuid Pattaya gaat 19 maanden op de schop

PATTAYA :- De ambtenaren van de gemeente Pattaya hebben eind vorige week een ontmoeting gehad met plaatselijke aannemers om hen te informeren over het over het wegenbouw- en verfraaiingsproject van de Thepprasit Road.

Het project is daarmee enkele dagen geleden begonnen en zijn de aanwonenden op de hoogte zijn gesteld van de komende renovatie welke bijna twee jaar in beslag zal nemen.

De plv. stadsmanager Kaittisak Sriwongchai en ingenieurs van Pattaya inspecteerden afgelopen zaterdag de start van de werkzaamheden voor het D’Luck Kaan Theater.

Bij het project van 124 miljoen baht dat tot mei 2023 loopt, worden aan beide zijden van Thepprasit Road over zes kilometer nieuwe drainagebuizen geïnstalleerd die eindigen bij Sukhumvit Road.  Er zullen nieuwe trottoirs worden aangelegd en stroom- en nutsleidingen zullen onder het midden van de weg gebracht worden.

Khun Siripol Sriprasart, de hoofdaannemer van Phromyotakarn Rayong (1993) Co., zei dat Thepprasit Road zal worden open gelegd in stukken van 200 meter om verstoringen tot een minimum te beperken.  Nadat de leiding is gelegd, wordt het weggedeelte weer vrijgegeven.

De plv. manager van Pattaya, Kaittisak Sriwongchai en officieren van het Pattaya City Engineering Office inspecteren de aanvangen de bouwwerkzaamheden aan de Thepprasit-road.

Gemeentelijke medewerkers hebben langs de route al een ontmoeting gehad met huis- en bedrijfseigenaren om hen te informeren over de aanstaande wegwerkzaamheden, verstoringen en omleidingen en om meningen en suggesties te vragen, evenals het feit dat ze klachten bij de gemeente kunnen deponeren, aldus Siripol.

Het bedrijf plaatste ook borden langs de bouwroute om het publiek te informeren over de plannen en tijdlijn.

Khu. Kiattisak zei dat de openbare kennisgeving nodig was omdat stadsfunctionarissen vaak worden bekritiseerd vanwege de vele storende wegenprojecten. Hij verwoorde dat elk project nodig is om de stad te verbeteren, overstromingen te verminderen en het landschap te verbeteren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mai 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!