Thaise man schiet zijn vrouw in Pattaya om een misleidende leugen neer met zijn jachtgeweer

PATTAYA:- Khun Wanpen Boonkerd bekende tegenover de politie dat hij zijn vrouw met een jachtgeweer had neergeschoten omdat ze hem misleidde om een ​​hypotheekcontract van een miljoen baht te ondertekenen.

De man werd beschuldigd van poging tot moord nadat hij naar verluidt zijn vrouw had neergeschoten nadat ze een hypotheek op zijn boerderij had genomen en was verhuisd.

De 57-jarige khu. Wanpen Boonkerd,  werd op 20 november in zijn rijtjeshuis op Takhiantia Soi gearresteerd, de politie trof in het huis een jachtgeweer en ook nog eens vijf granaten aan.

Zijn vrouw, khun Wipa Prathomlek, liep kogelwonden in het gezicht en lichaam op.  Ze werd met spoed naar het Banglamung-ziekenhuis vervoerd.

De politie verklaarde dat khun Wanpen bekend had dat hij Wipa had neergeschoten na een ruzie over een hypotheek van een miljoen baht die ze had afgesloten op zijn cassaveboerderij door hem om de tuin te leiden. Omdat hij niet kan lezen of schrijven, had Wanpen het contract op aandringen van zijn vrouw met een vingerafdruk ondertekend zonder dat ze had uitgelegd waar het document voor was.

Kort daarna was ze uit hun huis vertrokken.  Wanpen zei dat hij naar haar huis was gegaan om te zeggen dat als zij niet bij hem terug zou komen, ze legaal zouden moet scheiden.  De twee, beiden in de olie en stomdronken, maakten ruzie, waarbij Wanpen haar vervolgens met het jachtgeweer beschoot.

Wanpen vertelde eerlijkheidshalve wel tegen de politie dat hij niet van plan was zijn vrouw te vermoorden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mai 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!