De Thaise verkiezingscommissie kondigt de herverkiezing van de burgemeester van Pattaya aan op twee problematische stembureaus

PATTAYA:- De Thaise verkiezingscommissie heeft aangekondigd dat er op 12 juni op twee stembureaus één herverkiezing van de burgemeester van Pattaya zal plaatsvinden.

Dit met betrekking tot een incident van de twee ontbrekende stembiljetten in het tweede stembureau van het eerste district en in het twintigste stembureau van het vierde district op 22 mei, de verkiezingscommissie heeft vandaag, 31 mei, geconcludeerd dat er een herverkiezing zal zijn op deze twee lastige stations.  

Volgens het document van de kiescommissie heeft de commissie de stemmen van het tweede stembureau van het eerste district en het twintigste stembureau van het vierde district. Als gevolg hiervan zal de commissie een herverkiezing organiseren op zondag 12 juni, zoals goedgekeurd door khun Wichchuda Mekanuwong, directeur van de Chonburi Provinciale Verkiezingen. 

Kiezers in deze twee stembureaus moeten de verkiezingsautoriteit zeven dagen van tevoren op de hoogte stellen als ze vanwege persoonlijke problemen niet kunnen komen stemmen.

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke merkt op dat het onduidelijk is of dit betekent dat er voor Pattaya een verbod op de verkoop van alcohol vereist zal zijn, zoals normaal het geval is bij verkiezingen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: TPN News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!