Hoogbejaard echtpaar in Thailand geniet met volle teugen alsnog van hun pre-huwelijk

SUPHAN BURI:- Een droom die uitkomt voor een 86-jarig stel dat al sinds hun 20e samen is.  Het paar heeft nog nooit een paar foto’s samen gehad.  Een fotograaf heeft het paar geholpen hun doelen te bereiken.  Het paar was zo romantisch tijdens de fotosessie, zelfs meer dan sommige jonge stellen.  

Een TikTok-account “ioil20” plaatste een video online met de Pre Wedding-fotosessie van een ouder echtpaar.  De video ging viraal kort nadat hij was gepost, waarna de bevolking onder de indruk raakte na het zien van deze echte liefde. 

Ze zijn het grootste deel van hun leven samen geweest, maar hebben nooit officiële foto’s samen gehad.  Thaise burgers beweerde zelfs jaloers te zijn op de relatie die de 2 hebben.

Khun Ittipol Ardto, 37 jaar oud, een freelance fotograaf in de provincie Suphan Buri, onthulde dat hij al 18 jaar foto’s maakt.  De meeste banen zijn voor bruiloften en pre-huwelijken.  Zijn vrouw is freelance visagiste en verhuurt ook trouwkostuums.  

Hij kent het bejaarde echtpaar Tawong, 86 jaar oud en Klin 85 jaar.  Ze zijn eigenlijk zijn buurman en hebben hem gezien sinds hij een kind was.  Op een dag vroeg hij hen naar hun liefdesleven en realiseerde zich dat ze al meer dan 65 jaar samen zijn.  Samen hebben ze veel meegemaakt, maar het is altijd goed gekomen zoals ze elkaar hebben.

Ittipol vroeg het stel of ze ooit trouwfoto’s hadden.  Het antwoord was nee, want ze hebben nooit de kans gehad.  Het paar onthulde dat ze graag enkele officiële foto’s zouden hebben om hun liefde te tonen.  Ittipol vroeg zijn vriendin om het stel te helpen aankleden voor de fotoshoot.  Ze vonden een mooi plekje in het dorp en maakten ook wat achter de schermen video’s.  Tijdens de fotoshoot waren de twee erg romantisch en erg gelukkig.  Het paar bereikte eindelijk een andere droom, namelijk om officiële foto’s te hebben van hun liefde en leven samen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand  
Bron: Khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!