De Thaise pr campagne voor Premier Prayut Chan-o-Cha bij Thaise critici niet warm ontvangen

~HOGE BOMEN VANGEN VEEL WIND~
(In een hoge positie heeft men veel verantwoordelijkheid en krijgt men veel kritiek)

BANGKOK:- In een charmeoffensief bedoeld om Thais aan te moedigen te bedenken “dat de premier een koel ontspannen persoon zou zijn, beweren Thaise critici dat de slecht doordachte PR campagne voor de premier juist “agressief en pompeus” overkwam.  

De campagne is bedoeld om het publiek aan te sporen Prayut Chan-o-cha niet verder te bekritiseren.  De PR-campagne heet “Oom Tu, 7 jaar oud.  Dus wat is er aan de hand? “

Oom Tu is de liefdevolle bijnaam die aanhangers aan Prayut geven, waarbijhet Premier Operations Centre (PMOC) probeert deze warme verering op te vijzelen in de hoop de vocale critici van zijn macht in Thailand te sussen. 

De prestaties van premier Prayut die in de campagne naar voren werden gebracht, zijn onder meer uitbreiding van elektrisch spoorvervoer en ontwikkeling van regionale luchthavens, evenals verbetering van het verkeer op de Thaise waterwegen.

De PMOC wijst ook op verbeteringen in de levenskwaliteit in Bangkok en andere steden in het hele land, waaronder het huisvestingsproject Pracharat in het district Din Daeng. had eerder een lijst gepubliceerd van 15 hervormingsgebieden tijdens het militaire bewind in de zeven jaar sinds de staatsgreep, waaronder verbeteringen in transport, digitale technologie-infrastructuur en welzijn voor lage lonen, de pensioenhervorming, de algemene  gezondheid, onderwijs, landbouw, watervoorraden, wetten op grondeigenaren, overstromings- en verkeerswetten in Bangkok, en de aanvankelijk succesvolle aanpak van Covid-19, hoewel de houding erover is veranderd sinds het uitbreken van de derde golf is.  

“Oom Tu, 7 jaar” werd gelanceerd op de Facebook-pagina van de PMOC met vleiende foto’s van Prayut bij relevante projectevenementen. Er zijn nu veel kritische reacties geweest, waarvan de meeste erop wijzen dat zeven jaar gewoon te lang is voor de leider van de militaire coup van 2014 zijn om de macht te behouden zonder deze door te geven.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!