De Thaise politie heeft 7 verdachten aangehouden waaronder de rapper  ‘Eleven Finger’ inzake het pingpong bommen incident

BANGKOK:- De politie heeft tot nu toe zeven verdachten gearresteerd, waaronder rapper Thanayuth Na Ayutthaya, ook bekend als “Eleven Finger”, omdat de heren naar verluidt twee pingpongbommen naar het terrein van het First Infantry Regiment zouden hebben gegooid, waar de residentie van de premier zich bevindt.

De arrestaties kwamen tot stand nadat op beelden van beveiligingscamera’s twee mannen op een motorfiets te zien waren die zondagavond twee pingpongbommen het terrein op slingerden.  Ze reden onmiddellijk weg.

De twee bommen kwamen terecht op het grasveld voor het beveiligingshokje van het regiment.  Bij de kleine explosies raakte niemand gewond.

Behalve Thanayuth, 20, waren de andere verdachten zijn vriendin Patima Fakthong, 20, Pornpoj Chaengkrachang, 49, en vier tieners van wie de namen niet zijn vrijgegeven.

Alle verdachten werden beschuldigd van het veroorzaken van een explosie en het dragen van wapens zonder gegronde reden.

Thanayuth en Patima, die alle aanklachten ontkennen, werden worden vastgehouden op het politiebureau van Bang Sue, hen is borgtocht geweigerd vanwege vluchtrisico.

De rapper heeft naam gemaakt als een vocale criticus van de door het leger gesteunde regering en werd in 2020 gearresteerd op het hoogtepunt van anti-regeringsprotesten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Sanook News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!