8-jarige op een motorfiets rijdende jongen komt in Oost Thailand om het leven

CHANTABURI:- Een 8-jarige jongen bestuurde een “saleng” toen hij gistermorgen rond 10.30 uur de macht over het stuur verloor.  De “saleng” kwam boven op hem terecht waarna hij met zijn hoofd op de weg viel en ter plaatse aan zijn verwondingen bezweek.

De jonge bink bestuurde één blauwe Honda-golf met zijspan, en reed van tankstation in het Kaeng Hang Maeo-district op ongeveer 100 meter afstand naar zijn ouderlijk huis.

Nadat had getankt, reed hij een over steile heuvel naar huis, maar verloor de controle over het voertuig, dat kantelde en op hem terugviel. 

Dit gruwelijke incident markeert één van de vele verkeersdoden tot dusver deze Songkran-vakantie.  Gisteren op de tweede dag van de “zeven dodelijke dagen” van Songkran zijn in totaal 47 mensen omgekomen bij verkeersongevallen en nog eens 301 mensen raakten gewond.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: KhaoSod
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: KhaoSod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!