De Thaise minister van Thailand, Khun Phiphat Ratchakitprakarn ziet het somber in

BANGKOK:- Als de derde Covid-19-golf na september voortduurt, verwacht minister van Toerisme, Phiphat Ratchakitprakarn dit jaar niet meer dan 500.000 tot 700.000 buitenlandse toeristen.  

Het aantal internationale aankomsten in de eerste helft van dit jaar daalde van 6,7 miljoen in dezelfde periode in 2020 naar 40.447 buitenlanders.  Lokale toeristen maakten van januari tot juni 24,6 miljoen reizen, een daling van 15,3 procent.  

Het ministerie van Toerisme en Sport wil in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken zogenaamde blauwe zones, gebieden met weinig Covid-19-gevallen, promoten als alternatieve reisbestemmingen.  

Deze regio’s omvatten provincies in de provincies Nan, Phayao, Bueng Kann en Loei.  Na een ontmoeting met de gouverneur van Phuket zei Phiphat dat het eiland de komende twee weken blauwe zones zou kunnen invoeren. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Daily News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!