De Thaise minister van Cultuur is er zeker van dat zijn broer Sontaya kandidaat voor het burgemeesterschap  van Pattaya gaat

PATTAYA:- De Thaise minister van Cultuur is er vrij zeker van dat zijn oudere broer Sontaya Kunplome, de huidige burgemeester van Pattaya, zich kandidaat voor het burgemeesterschap van Pattaya gaat stellen.

Één lokale krant merkte op dat hoewel veel mensen ervan uitgingen dat Sontaya in mei voor de functie zou gaan, hij heeft nog niet officieel aangekondigd dat hij dit gaat doen, in plaats daarvan alleen “hints” over de toekomstige richting te laten vallen. Sontaya werd in september 2018 door premier Prayut Chan O’Cha aangesteld als burgemeester van Pattaya, toen de verkiezingen niet georganiseerd werden vanwege een militaire staatsgreep die in 2014 plaatsvond.

Verkiezingen voor Pattaya zijn nog niet officieel aangekondigd, maar zullen vrijwel zeker eind mei plaatsvinden en zullen de eerste verkiezingen in de stad in ongeveer tien jaar zijn voor burgemeester, een positie die een van de belangrijkste in Thailand is vanwege de positie van Pattaya. bekendheid als toeristische en economische bestemming voor de oostelijke provincies van Thailand. Lees HIER meer over de komende verkiezingen.

Journalisten vroegen khun Itthiphol Khunpluem gisteren of zijn oudere broer Sontaya Kunplome zich kandidaat zal stellen voor de functie van  burgemeester van Pattaya en hij zei: “Ik ben er vrij zeker van dat zijn naam op de kandidatenlijst zal staan. Hij werkt nog immer nog steeds als de huidige burgemeester van Pattaya.”

Sontaya is bereid zijn plan voor de ontwikkeling van Pattaya City voort te zetten. Pattaya City staat ook in de ontwikkelingsplannen van de EEG (Eastern Economic Corridor). Ik ben er zeker van dat zijn politieke partij iemand er alles aan doet om deze plannen door te zetten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Note van uw nieuwsbeer: Khun Itthiphol is ook een voormalig burgemeester van Pattaya geweest.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost THAILAND
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!