De Thaise luchtvaart kijkt voorzichtig uit naar de toekomst en hoopt er het beste van

~ER HET BESTE VAN HOPEN~
(De moed niet verliezen)

BANGKOK:- De Thaise luchtvaartindustrie hoopt dat het massale vaccinatieprogramma van de regering de stemming om te reizen zal verbeteren en de economie geleidelijk zal stimuleren.  

“Nadat het passagiersvolume in mei met maar liefst 90 procent was gedaald, zijn de boekingen deze maand verbeterd door de vaccinatie en minder zorgen over de derde virusgolf”, benadrukt de directeur van Nok Air, Khun  Wutthiphum Jurangkool.  Wij hebben de vluchtfrequenties deze maand  met 20 procent verhoogd, van 30 naar 40 vluchten per dag. 

Verder plant Nok Air codeshare-vluchten met Thai Airways International naar Phuket om buitenlanders van het vakantie-eiland naar andere bestemmingen te brengen 

De directeur commerciële operaties bij Thai Lion Air (TLA), bevestigde dat de vraag zich deze maand geleidelijk herstelt, waarbij de luchtvaartmaatschappij van plan is om in juli vier tot vijf dagelijkse vluchten van Bangkok naar Phuket uit te voeren. voldoende vraag, de TLA wil ook internationale routes gaan bedienen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron:  Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!