De kustplaats Pattaya ontwikkelt een 5-jaren plan tegen de overstromingen

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De eerste bouwfase van een vijfjarig project tegen overstromingen moet in oktober van het komende fiscale jaar beginnen.  De uitgebreide bouwwerkzaamheden beginnen langs de spoorlijn en strekken zich uit tot midden en zuiden van Pattaya.  

Het project maakt deel uit van een algemeen plan voor de Eastern Economic Corridor (EEC) om de infrastructuur van Pattaya te verbeteren en voor te bereiden op de hogesnelheidslijn die langs de huidige spoorlijn zal lopen.  

Er zijn plannen om in het oostelijke deel van Pattaya tunnels tot aan de zee te bouwen om overstromingen te voorkomen.  Het werk omvat ook drainageprojecten in Zuid-Pattaya om overstromingen te voorkomen, zo liet burgemeester Sonthaya Khunpluem weten. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron:  The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!