De Thaise “Jumping Jack” na een 13-urige achtervolging in Pattaya opgepakt 

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:  Een Thaise man die er zijn hobby van had gemaakt om van het ene dak naar het andere in Pattaya te springen is na 13 uur uiteindelijk betrapt in de hoek van een dak.  

Het incident begon op 10 juli 2021 toen een man op de top van een hotel klom en op de balkons van verschillende kamers begon te springen.  Ambtenaren probeerden de man tegen te houden om erger te voorkomen.  Ze stuurden ook onderhandelaars en probeerden verschillende tactieken, maar na 10 uur kletsen en praten als brugman kwam er maar geen einde aan.

Het doel was om hem naar beneden te praten, maar hij bleef als een aap van gebouw op gebouw springen. Het ging allemaal zo snel dat de politie moeite had om de man te volgen toen hij van het ene dak naar het andere sprong.

Uren later, troffen ze hem om 1 uur ’s nachts op een dak van een gebouw in Soi 8 weer aan. Hoewel hij nergens meer heen kon, volgend de politie de man nauwgezet, er was niemand in het gebouw dat op slot zat.  

De politie nam contact op met de mensen die in het gebouw woonden.  De deuren werden ontgrendeld en uiteindelijk kwam de man samen met de politie en goede burgers veilig naar beneden.  

De 43-jarige Kiatkun was extreem uitgeput en ambtenaren hielpen hem van het dak af te dragen.  Daarna is hij naar het ziekenhuis gebracht.  Nadat de man is hersteld, zal hij een drugstest ondergaan en vervolgens naar het politiebureau worden gebracht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: khaosod
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Khaosod.com

Eén gedachte over “De Thaise “Jumping Jack” na een 13-urige achtervolging in Pattaya opgepakt ”

 1. Misplaatste naam [mijn mening]

  ”Jumping Jack” was een Nederlandse MOTOR Coureur
  1952-1984 RIP [In de straten race Tolbert].

  Jack Middelburg [zijn echte naam] was onverschrokken,moedig zonder angst.

  Dit is mijn mening.

  Met groeten uit de Isaan van Flosje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!