De Thaise hoofdstad Bangkok vraagt ​​bedrijven om hun werknemers de komende twee dagen thuis te laten werken

BANGKOK:- Terwijl de Thaise hoofdstad zich schrap zet voor meer stortregens, heeft het grootstedelijk administratiekantoor van Bangkok, het BMA, de bedrijven gevraagd om werknemers vanaf vandaag tot 7 oktober thuis te laten werken, indien mogelijk.

“De stadsbewoners moeten zich schrap zetten voor een nieuwe periode van zware regenval.  Wees voorzichtig in bepaalde overstromingsgevoelige gebieden.  Tussen nu en 7 oktober wordt zware regen verwacht.  We vragen bedrijven om hun werknemers de mogelijkheid te geven om thuis te werken of, indien mogelijk, eerder naar huis te komen om de verkeersdrukte te verminderen.”

Zware overstromingen op Chaeng Wattana Road hebben vannacht het verkeer tot compleet stilstand gebracht.  Paramedici werden gedwongen hun ambulances te verlaten en patiënten op brancards te voet door het water naar ziekenhuizen te duwen.

Thuiswerken verkleint het risico op congestie en verbetert de bereikbaarheid van ziekenhuizen.

Het leger bereidt zich voor om personeel en voertuigen te sturen om degenen die bij de overstromingen zijn gestrand te helpen.  Het leger legt ook twee miljoen zandzakken aan in mogelijke overstromingsgebieden rond de stad.

Als u door de overstromingen wordt getroffen en dringende hulp nodig heeft, neem dan contact op met de Engelssprekende toeristenpolitie van de Thaise regering op 1155 in het hele land.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!