De Thaise Bank Associatie komt vanaf vandaag met tal van Corona maatregelen

~DIT IS ZO ZEKER ALS DE BANK~
(Deze informatie is betrouwbaar)

BANGKOK:- Om het risico van verspreiding van Covid-19 te verkleinen, worden banken in risicogebieden gesloten en worden de openingstijden verkort.  

De Thaise Bank Associatie heeft de volgende richtlijnen opgesteld: 

  • Bankfilialen in risicovolle gebieden worden tijdelijk gesloten, klanten kunnen gebruik blijven maken van geldautomaten en elektronische en online kanalen.  Informatie over gesloten bijkantoren wordt op de website van elke bank gepubliceerd.
  • De sluitingstijden van bankkantoren worden vanaf vrijdag landelijk aangepast: vestigingen in winkelcentra of die dagelijks geopend zijn voor bediening dienen om 17.00 uur te sluiten.  Andere filialen moeten uiterlijk om 15.30 uur sluiten.  
  • Er zullen minder servicebalies beschikbaar zijn en klanten zullen worden aangemoedigd om een ​​redelijke afstand te bewaren.  
  • In het geval dat medewerkers of klanten besmet raken, moet de bank onmiddellijk worden gesloten voor sterilisatie.  Degenen die in contact zijn gekomen met geïnfecteerden, moeten onmiddellijk tests ondergaan en zichzelf isoleren.  Degenen die negatief testen, kunnen weer aan het werk gaan.  

De vereniging onderstreept dat deze maatregelen tijdelijk worden genomen voor de veiligheid van werknemers en om de verspreiding van het virus in te dammen, en voegt eraan toe dat de dienstverlening weer normaal wordt zodra de Covid-19-situatie is opgelost. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!