De Test Go-registratie in Thailand is voor onbepaalde tijd gesloten, Thailand pass houders moeten vóór 15 januari in het land zijn

BANGKOK:- De registratie voor Thailand’s Test & Go quarantainevrijstelling wordt voor onbepaalde tijd gesloten.  En reizigers die al zijn goedgekeurd voor toegang tot Thailand onder het Test & Go-programma voor quarantainevrijstelling, hebben tot 15 januari om het land binnen te komen.  

In de wekelijkse vergadering van het CCSA, onder voorzitterschap van premier Prayuth Chan-o-cha, heeft het Centrum voor het beheer van de Covid19 situatie besloten de opschorting van het immigratieprogramma tot nader order voort te zetten.

Degenen die een QR-code van de Thailand Pass hebben ontvangen, mogen de komende dagen Thailand binnenkomen onder het Test & Go-programma, en de laatste groep goedgekeurde Test & Go-reizigers arriveert op 15 januari.  Deze reizigers moeten twee RT-PCR-tests ondergaan, één bij aankomst en één op de zevende dag in Thailand.

Maar er is ook goed nieuws: er zijn meer bestemmingen goedgekeurd om toeristen te verwelkomen als onderdeel van het sandbox-toegangsprogramma, samen met Phuket, dat open is gebleven voor toeristen – Krabi, Phang Nga en het drietal eilanden voor de kust van Surat Thani (Koh Samui, Koh Pha Ngan en Koh Tao) zijn goedgekeurd voor sandbox-programma’s.

Vorige maand sloot de CCSA met spoed de registraties voor de Test & Go- en Sandbox-programma’s op 21 december, met uitzondering van de Phuket Sandbox, nadat de Omicron-variant opdook.  De meeste van de eerste gevallen betroffen reizigers die onlangs Thailand binnenkwamen vanuit het buitenland.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Thaiger

2 gedachten aan “De Test Go-registratie in Thailand is voor onbepaalde tijd gesloten, Thailand pass houders moeten vóór 15 januari in het land zijn”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!