69 provincies in Thailand tot oranje zones gekenmerkt met een verbod op alcoholverkoop in restaurants

BANGKOK:- In een aantal provincies van Thailand worden de beperkingen aangescherpt.  De Thai Covid-19 Task Force herzag zijn kleurgecodeerde zonering op basis van lokale infectiepercentages en besloot 69 van de 77 provincies van Thailand te classificeren als “oranje” zones onder strikte controle om de verspreiding van Covid-19 in te dammen.  Zondag gaat het nieuwe bestemmingsplan in.

De andere provincies blijven geclassificeerd als “blauwe” zone-provincies die zijn goedgekeurd voor toeristische proefprogramma’s.  Blauwe zones zijn Bangkok, Chonburi, Kanchanaburi, Krabi, Nonthaburi, Pathum Thani, Phang Nga en Phuket.

De verkoop van alcohol in restaurants in “oranje” zones is verboden, terwijl restaurants in “blauwe” zones elke avond alcohol mogen schenken tot 21.00 uur.  Om alcohol te mogen schenken, moeten deze “blue” zone restaurants zich houden aan de overheidsmaatregelen voor “Covid Free Settings” en SHA+ gecertificeerd zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!