De Test & Go-regeling laat binnenkort mogelijk buitenlandse toeristen over land en over zee Thailand binnen

BANGKOK:- Het Test & Go-programma zal waarschijnlijk worden uitgebreid met gevaccineerde buitenlandse bezoekers die Thailand over land en over zee binnenkomen.

Tijdens een vergadering in de afgelopen week heeft het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, een voorstel van zijn operationeel centrum overwogen om toeristen die het land binnenkomen via de grenscontrolepost in de noordoostelijke provincie Nong Khai en aan boord van zeecruises of jachten toe te laten, dit bleek  uit officiële documenten die gisteren verschenen.

De bezoekers moeten dezelfde regels volgen als degenen die Thailand per vliegtuig binnenkomen.  Deze omvatten registratie via het Thailand Pass-systeem en twee Covid-19-tests met de RT-PCR-methode.

De CCSA, die wordt voorgezeten door premier Prayut, heeft haar operatiecentrum de opdracht gegeven om de kwestie te bespreken met het ministerie van Buitenlandse Zaken en relevante instanties voor implementatie.

Wat betreft landinvoer vanuit Laos via de First Friendship Bridge, zal het plan in eerste instantie reisgroepen accepteren. Voor degenen die over zee binnenkomen, zal hun eerste Covid-test worden uitgevoerd aan boord van hun schip en de tweede in een plaatselijk ziekenhuis.

Verdere details over de uitvoering van het programma waren gisteren niet beschikbaar.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!